Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop in Terneuzen

Toegevoegd: 11-08-2010, 10.23 uur
Door de botsing kwam de auto op zijn kop terecht
Door de botsing kwam de auto op zijn kop terecht
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een eenzijdig ongeval in Terneuzen is dinsdagavond een 34-jarige automobilist uit Terneuzen met zijn auto over de kop geslagen.


Het ongeval vond rond 22:15 plaats aan de Bachlaan. De bestuurder is tegen een geparkeerde auto aangereden en hierdoor over de kop geslagen. De man kon zelfstandig uit de auto komen en is door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar raakte niet gewond.
 
Een automobiliste die vanwege het ongeval wou omkeren reed tegen een geparkeerde auto. Het uitzicht van de bestuurster werd dermate belemmerd dat deze niets kon zien bij het achteruit rijden. De vrouw en haar auto zijn meegenomen naar het politiebureau.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (12-8-2010 om 22:50)
Een auto over de kop hoeft echt neit vanwege snelheid te wezen,kan bij 10km per uur al,die swift daar moeten ze eens wat mee doen,bekeuring geven voor vernieling is gewoon moedwillig slopen,je weet dat je niets kan zien op die manier,
Monica (12-8-2010 om 16:44)
Eerst parkeerde ze hem altijd bij mij voor de deur die vuilniswagen en wou er een keer wat van zeggen want ze kijk idd niet uit en lopen genoeg kinderen rond in die buurt. Kreeg idd ook gewoon een grote ..... van der.
Erik (12-8-2010 om 09:03)
Twee autos die over de kop gaan in een week tijd is dat de rage in terneuzen?
K (11-8-2010 om 16:28)
Hoe krijg je het voor elkaar om binnen de bebouwde kom over de kop te slaan je mag er tenslotte maar 50 en in de betreffende straat waarschijnlijk maar 30 als men zich aan deze snelheid zou houden zijn dit soort chrashes onmogelijk
Roos (11-8-2010 om 14:17)
Ja inderdaad pak dat groene ding ook maar eens aan. Snap sowieso niet dat ze altijd zo rond rijd in haar auto. Mij heeft ze ook al bijna keer aangereden en heeft ze nog een grote ....ook
A (11-8-2010 om 12:17)
Sorry het was wel een zeer komisch zicht!! Mooi geparkeerd,ik doe ut m nie na! Maar de bestuurder zal verschrikkelijk geschrokken zijn,sterkte voor hem. En die groene swift,sorry maar je auto staat egt te vol geladen. Das onverantwoordelijk he!
Cookie-instellingen beheren