Weerbericht:
Bewolkt, vanavond regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 59 km

Spookrijder gewond bij botsing

Toegevoegd: 12-08-2010, 05.00 uur - Update: 12-08-2010, 09.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een ongeval in Terneuzen zijn donderdagmorgen vroeg twee personen gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 03.20 uur plaats. De bestuurder van een Belgische personenauto, een 32-jarige inwoner van het Belgische Ninove, reed met zijn auto op de verkeerde kant van de weg in de Guido Gezellestraat. Hij raakte op de rotonde tussen de Guido Gezellestraat en de Rooseveltlaan een stoeprand waarna hij een lantaarnpaal en verkeersbord omver reed.

Uiteindelijk belandde de spookrijder met zijn auto op de kop op de weg. Twee ambulances en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. Al snel bleek dat er geen sprake was van een beknelling. De Belg raakte wel gewond, maar kon zelf uit de auto klimmen. De brandweer is dan ook niet meer ter plekke geweest.

De gewonden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Bij de Belgische bestuurder is een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (13-8-2010 om 08:20)
Gelukkig geen andere weggebruikers geraakt, en gelukkig zijn auto kapot, heeft hij zelf tenminste al schade genoeg (als het geen geleende auto was). In dit soort gevallen ook met dwang de kosten van alle hulpverleners terugvorderen en uiteraard rijbewijs!
Middelburger (12-8-2010 om 20:34)
Rob van der Klugt, helemaal met je eens. Hoe kan je een auto nou op z'n kop krijgen? Dan moet je toch wel erg beroerd rijden. Niet drinken als je nog moet rijden, fietsen of door het verkeer moet gaan! Rijbewijs voor 10 jaar afpakken. Dan zal het na die 10 jaar niet snel weer voorkomen. Goed werk!
Diana (12-8-2010 om 19:38)
Gaat lekker daar in Terneuzen!!
Rob van der Klugt (12-8-2010 om 10:34)
Alwéér een auto op z'n kop. Er is best wat kracht nodig om 1100 kilo aan materiaal ondersteboven te krijgen. Wat doen mensen toch idiote dingen met hun voertuigen! Het vervelendste: als medeweggebruiker kun je die 'bestuurders' tegenkomen.
Cookie-instellingen beheren