Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 89 km

Voorarrest homo-afperser blijft in stand

Toegevoegd: 12-08-2010, 15.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 25-jarige man uit Bergen op Zoom, die inmiddels drie maanden in voorarrest zit, mag zich op 4 november, samen met zijn 20-jarige maat, verantwoorden voor een afpersing op een automobilist op 9 mei op de parkeerplaats bij de Vierlingweg in Rilland.


De man uit Bergen op Zoom had met de automobilist afgesproken om daar samen de herenliefde te bedrijven. In plaats van te worden overladen met liefde werd de man bedreigd met een scherp voorwerp en werd hij gedwongen geld en zijn autopapieren af te geven.

Een verzoek van de advocaat van de Bergenaar op zijn cliënt uit voorarrest te schorsen werd donderdag door de rechtbank afgewezen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (12-8-2010 om 23:23)
Sneue zaak, maar wel grappig geschreven, dit artikel.