Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 103 km

Automobilist botst tegen koe

Toegevoegd: 13-08-2010, 00.19 uur
De auto raakte door de aanrijding compleet vernield De auto raakte door de aanrijding compleet vernield
De auto raakte door de aanrijding compleet vernield
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - Op de Koekoeksweg bij Meliskerke is donderdagavond een automobilist tegen een koe gereden.


Het ongeval vond rond 22.45 uur plaats op de weg tussen Meliskerke en Aagtekerke. De bestuurder kwam vanuit de richting van Aagtekerke toen er op de weg opeens een aantal koeien stonden. Een botsing was niet meer te voorkomen.

De auto raakte door de klap compleet vernield. Hoe de koeien op de weg konden komen is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jj (15-8-2010 om 13:01)
tjonge jonge zeg wat een overdreven interesse / belangstelling voor die koeien ! @ bestuurder van harte beterschap gewenst . je bent er op je hand na dan goed vanaf gekomen . @ Hennie , helemaal mee eens !!!
E.J.M. Sleijpen (15-8-2010 om 11:32)
Ik was ook op die weg en kon gelukkig nog op tijd remmen voor die galoperende koeien die op mij af kwamen. Heb geholpen het verkeer te regelen, want de politie kwam veel en veel te laat, werden om 22.12 u gebeld en kwamen pas na 3 kwartier aan.
VdVonck (14-8-2010 om 18:31)
Hennie... Ik denk dat jij maar eens een slipcursus moet gaan volgen. Als jij denkt met 60 km/h binnen 20 m kan stilstaan, dan heb je het echt mis. Met 60 km/h is alleen de 'reactieafstand' al 18 meter, en dan spreek ik over ideale omstandigheden. Dus houd je onzin maar voor je.
Linda (14-8-2010 om 14:49)
@vlindertjes:hij is flink geschrokken en heeft wonder boven wonder alleen wat schrammen op zijn hand door het indeuken van de ruit.
Els (14-8-2010 om 13:54)
Ik zou de mensen die dit lezen willen berichten dat het helaas de boer zijn schuld was, de hekken waren niet geborcht op de scharnieren en het hek was maar met een touwtje vastgebonden.Dus mensen laat jullie reacties achterwege als je het niet weet.Mijn zoon had er niet meer kunnen wezen.
Koe liefhebber (14-8-2010 om 13:53)
Jammer van die auto, maar de koe zal toch ook wel wat schaafwonden hebben opgelopen.
Cookie-instellingen beheren