Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Friettent verwoest door felle brand

Toegevoegd: 13-08-2010, 04.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - Een friettent aan de Grote Piet in Wolphaartsdijk is door een felle brand volledig verwoest.

Even na 03.00 uur werd de brand ontdekt. Twee bluswagens uit Arnemuiden en Wolphaartsdijk en een waterwagen uit Oost-Souburg werden ingezet om het vuur te blussen. De bluswerkzaamheden werden bemoeilijkt door de aanwezigheid van gasflessen. De brandweer heeft deze dan ook lange tijd gekoeld om ontploffing te voorkomen.


De brand was rond 4.20 uur onder controle. Het nablussen van de brand nam nog enkele uren in beslag. Bij de brand zijn 18 brandweerlieden ingezet.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (13-8-2010 om 19:10)
Wat ontzettend vervelend voor de eigenaar en dat in het zomerseizoen, 2 jaar geleden is in de nacht voor pinksteren alles gestolen uit die friettent en nu dit weer ! het zit de eigenaar niet mee !! HEEL VEEL STERKTE !!
Marco (13-8-2010 om 18:48)
Erg jammer we kwamen hier graag om friet want je werd er vriendelijk geholpen en ze hadden uitstekende producten. hopenlijk mogen ze vlug een nieuw cafertaria maken., veel sterkte toegenwenst in deze moeilijke tijd
R (13-8-2010 om 16:03)
Heel erg jammer dit... Kwam hier altijd even een ijsje halen of een lekker frietje zomer's. Hoop dat de eigenaar, ondanks deze trieste siuatie, een nieuw onderkomen mag en kan krijgen. Sterkte !!
Meisje (13-8-2010 om 13:49)
Dit is wel heel triest, hoop dat de eigenaren het weer kunnen opbouwen, ze hadden goeie frieten.... Sterke met alles sores hieromheen!!
Hester (13-8-2010 om 07:55)
Dit is afschuwelijk en dat in de zomer, hoop dat de eigenaren de mogelijkheid hebben om het opnieuw op te bouwen,sterkte ermee
Cookie-instellingen beheren