Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 89 km

Brandweer haalt stier uit sloot

Toegevoegd: 13-08-2010, 15.10 uur
De brandweer had de stier snel op het droge.
De brandweer had de stier snel op het droge.
© Foto: Nancy van Poelje
Door: Roland de Jong
YERSEKE - De brandweer van Yerseke heeft vanmiddag een stier uit het water gered nabij de Vlakeweg.


De brandweer kreeg rond 12.40 uur de melding binnen dat het dier door onbekende oorzaak te water was geraakt en tot zijn lippen in de sloot stond. De brandweer had het dier snel op het droge.

Na een klein half uur kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (14-8-2010 om 15:22)
Koeiepoep je kan goed ziendat je er geen verstand van heb, alleen al zo'n naam zegt genoeg!!
Koeiepoep (13-8-2010 om 22:46)
@ ik, dat staat er niet bij. @ jos, tja, ondernemersrisico dus, en niet voor de weggebruiker. een tip, zet er zwakstroom op met een circuit onderbreker detector en een alarm, en klaar is klara. geen smoesjes dat het allemaal te duur is zeg ik toch ?
Ik (13-8-2010 om 20:44)
Koeie poep je kan het mooi vertellen maar hij liep in een natuur gebied en als je daar veel omheiningen zet krijg je gezeur dus
Jos (13-8-2010 om 20:38)
Koeie poep je weet helemaal niet waar je over praat hier op walcheren worden gewoon de wijlanden open gebroken door een gek. die persoon is bij de politie bekend, maar die persoon staat de andere dag gewoon weer op straat en gaat gewoon weer verder, daar valt niet tegen te waken!!!!
Koeie poep (13-8-2010 om 19:39)
Stieren in de sloot, kuddes koeien op de weg. tijd dat de eigenaren voor dit soort uitbraken eens een fixe boete moeten krijgen. blijkbaar is de omheining onderhouden economisch niet zo interessant voor de veetelers.
Ruud (13-8-2010 om 18:42)
De koe bij de horens vatten! Mooi gedaan!