Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Weer ongeluk met gewonde Schroeweg

Toegevoegd: 13-08-2010, 15.47 uur
Bij het ongeluk raakte één persoon, een vrouw, gewond.
Bij het ongeluk raakte één persoon, een vrouw, gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Schroeweg in Middelburg is vanmiddag een vrouw gewond geraakt.


Het ongeluk, een kop-staartbotsing tussen twee personenauto's vond rond 15.30 uur plaats tussen de afslag A58 en de rotonde Mortiere. Toen een 26-jarige Oost-Souburgse moest remmen voor het stilstaande verkeer kon de auto achter haar, bestuurd door een 47-jarige Vlissingse, niet meer op tijd remmen. Een aanrijding was het gevolg.
 
Een ambulanceteam kwam ter plekke om de vrouw uit Oost-Souburg te onderzoeken. Zij bleek geen letsel te hebben. De beide voertuigen raakten beschadigd en werden weggesleept. Door het ongeluk kon het verkeer alleen gebruik maken van één rijbaan. Dit zorgde voor enige hinder.

Ter hoogte van het ZEP, waar ook dit ongeluk plaatsvond, ontstaan regelmatig aanrijding. Vaak gaat het mis wanneer mensen wisselen van rijbaan om de verplichte rijrichting te volgen of merken weggebruikers het afremende verkeer bij de rotonde te laat op.

Zie onder meer:
- Letsel na kop-staartbotsing Middelburg (25-08-2009)
- Drie lichtgewonden bij aanrijding Middelburg (28-07-2009)
- Gewonde bij aanrijding in Middelburg (09-04-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adriaan (13-8-2010 om 16:54)
De gedachte achter die rotonde ontgaat me ook compleet, 2 rijstroken er op, en maar een er af. Als je hem niet kent verwacht je dat toch niet? Logisch dat er vaak (bijna) ongevallen gebeuren. Tijd dat ze de verkeerskundige die dat bedacht heeft eens op het matje roepen bij de gemeente Middelburg!
Miranda (13-8-2010 om 16:42)
Nou heb je welleens gezien hoe sommige rijden,sommige mensen denken sneller te zijn door steeds van baan te wisselen,dat gaat links rechts links rechts zonder rekening te houden met medeweggebruikers,dat heet snijden,daar ligt het ook grotendeels aan.alleen die drempels daar is het mis mee.
Cookie-instellingen beheren