Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Weer ongeluk met gewonde Schroeweg

Toegevoegd: 13-08-2010, 15.47 uur
Bij het ongeluk raakte één persoon, een vrouw, gewond.
Bij het ongeluk raakte één persoon, een vrouw, gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Schroeweg in Middelburg is vanmiddag een vrouw gewond geraakt.


Het ongeluk, een kop-staartbotsing tussen twee personenauto's vond rond 15.30 uur plaats tussen de afslag A58 en de rotonde Mortiere. Toen een 26-jarige Oost-Souburgse moest remmen voor het stilstaande verkeer kon de auto achter haar, bestuurd door een 47-jarige Vlissingse, niet meer op tijd remmen. Een aanrijding was het gevolg.
 
Een ambulanceteam kwam ter plekke om de vrouw uit Oost-Souburg te onderzoeken. Zij bleek geen letsel te hebben. De beide voertuigen raakten beschadigd en werden weggesleept. Door het ongeluk kon het verkeer alleen gebruik maken van één rijbaan. Dit zorgde voor enige hinder.

Ter hoogte van het ZEP, waar ook dit ongeluk plaatsvond, ontstaan regelmatig aanrijding. Vaak gaat het mis wanneer mensen wisselen van rijbaan om de verplichte rijrichting te volgen of merken weggebruikers het afremende verkeer bij de rotonde te laat op.

Zie onder meer:
- Letsel na kop-staartbotsing Middelburg (25-08-2009)
- Drie lichtgewonden bij aanrijding Middelburg (28-07-2009)
- Gewonde bij aanrijding in Middelburg (09-04-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (14-8-2010 om 15:25)
Lindatjuh Hennie heeft gelijk ik kom dagelijks over die rotonde en als je kijkt hoe de meeste sukkels die rotonde pakken kan het niet anders dan misgaan Ze rijden er te hard en moeten nog vlug even voor de ander duiken Zet er dagelijks een agent die betaald zichzelf met de boetes die hij schrijft.
Lindatjuh (14-8-2010 om 05:48)
Hennie heb je nou werkelijk niks anders te doen dan alleen maar commentaar op andere mensen te hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje en zeker daar in middelburg.. als je nou is zelf de weg op ga en je commentaar voor je hou dan snap je het mischien iets beter..
M (13-8-2010 om 21:12)
Een melkkoe van de politie daar wordt over gesproken dat ligt toch aan jezelf moet je je maar aan de regels houden. Het is iedere morgen en avond een criem, van mensen die nog even voor schieten, en dat niet alleen in het hoogseizoen, maar ook daarbuiten. Van mij mogen ze meer controleren.
Hennie (13-8-2010 om 20:42)
Heel simpel: als je niet op tijd kunt remmen, heb je te hard gereden! Waar praten we nu over? Bekeuren die zooi!
Pipa (13-8-2010 om 20:37)
Dit ongeval heeft in mijn optiek totaal niks te maken met de rotonde,maar door het soms wel erg bizarre verkeers gedrag van diverse bestuurders.Het staat allemaal goed aangegeven dat er een rotonde is.Maar sommige sukkels onder ons moeten altijd nog even snel inhalen en snijden.
Trucker (13-8-2010 om 20:34)
De meeste automobilisten hebben geen idee waar ze mee bezig zijn, op je rijexamen hebben we toch allemaal geleerd dat als je rechtsaf of rechtdoor moet op een rotonde dat je dan de rechtse baan pakt en als je links af moet dan neem je de linkse baan?niks mis met heel die rotonde niet!