Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Dronken vrouw rijdt tegen paaltje

Toegevoegd: 13-08-2010, 20.07 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagmiddag een 59-jarige vrouw uit Kapelle aangehouden. De vrouw was op de Paauwenburgweg in Vlissingen met haar auto tegen een paaltje gereden en vervolgens doorgereden.


Een getuige had het voorval gezien en gaf het kenteken van de auto waar de vrouw in reed door aan de politie. De auto werd een paar straten verder aangetroffen voor een woning. De 59-jarige vrouw was binnen in de woning bij een bekende van haar.

Ze bleek onder invloed van alcohol te zijn. De 59 jarige vrouw werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit de ademanalyse bleek dat ze teveel alcohol had gedronken waarna haar rijbewijs werd ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (14-8-2010 om 09:43)
Hoe ouder hoe wijzer??? Lekker voorbeeld voor de jeugd......... Nu is het een paaltje, straks een kind. Rijbewijs niet meer terug! Op deze leeftijd word je geacht een verstandig mens te zijn.
Lubald (14-8-2010 om 06:18)
Rijbewijs nooit meer terug geven en een verplichte alcoholcursus is hier op zijn plaats en niet te vergeten een fikse boete. Leren ze het dan mischien eindelijk, geen alcohol in het verkeer.
B. (14-8-2010 om 02:34)
Ze had eens tegen dat paaltje aan moeten lopen met dr dronken kop! Dan denkt ze misschien na voordat ze nogeens zo in een auto stapt! Drinken en rijden gaat niet!!!!Ga lopens of neem een taxi!
Cookie-instellingen beheren