Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 65 km

Spelen met gsm leidt tot valpartij

Toegevoegd: 14-08-2010, 12.43 uur
Door: Roland de Jong
CADZAND - Afgelopen nacht rond 01.00 uur is op de Boulevard de Wielingen in Cadzand een 16-jarige fietser uit Tilburg gewond geraakt doordat hij ten val was gekomen.


De jongen was, terwijl hij aan het fietsen was, met zijn GSM aan het spelen. Hij lette even niet op de weg en reed tegen een lantaarnpaal aan. Hij liep een flinke hoofdwond op.

De jongen is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (15-8-2010 om 11:22)
Bellen en muziek luisteren op de fiets verbieden. Als je oordopjes met muziek in je oren hebt kan je het verkeer niet horen, en daarmee breng je niet alleen jezelf maar ook anderen in gevaar. Als je moet bellen gewoon even afstappen. Veel veiliger voor jezelf en anderen!
Hans freek (14-8-2010 om 23:51)
Op een fiets ben je een bestuurder voor de wet, bestuurders moeten voornamelijk met het verkeer bezig zijn, in principe kan je er gewoon een bekeuring voor krijgen en die is niet mals. maar deze jongeman straft zichzelf al, hetzij een beetje klungelig.
John (14-8-2010 om 19:50)
Ze doen niet anders dan maar bellen op de fiets. en als ze tegen je auto aanrijden krijg je nog de schuld ook. Fietsers bescherming ! Afschaffen dus , Ook op de fiets bellen verbieden helemaal. Handsfree is ook niks op een fiets voor dat geslinger alleen al. Gewoon even afstappen als je moet bellen wel zo veilig!
Bas (14-8-2010 om 14:10)
Handsfree op de fiets als volgende actie?
Pieter (14-8-2010 om 13:03)
Wat dom!! Met een mobieltje spelen tijdens het fietsen is ook niet slim. je moet op het verkeer lette