Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Vluchtende drugsdealer gaat te water

Toegevoegd: 14-08-2010, 12.48 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Afgelopen nacht zijn in Goes drie mannen aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Agenten zagen dat de mannen op de Markt aan het 'handelen' waren en spraken hen hierop aan. Hierbij nam één van hen de benen, rende via de Vuilstraat naar de Grote Kade en sprong in het water. Tussen de boten is de man, een 32-jarige Amsterdammer, aangehouden.


De twee anderen, beiden Goesenaars van 14- en 39-jaar zijn op de Markt aangehouden. De Amsterdammer en de 39-jarige Goesenaar zijn in verzekering gesteld. De 14-jarige jongen is na verhoor in vrijheid gesteld.

Ze waren in het bezit van een aantal zakjes cocaïne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (17-8-2010 om 17:58)
@mike, oh ja.. http://www.drugsenuitgaan.nl/ website..moet je eens goed lezen. ben overig met je eens dat alcohol ook slecht is. wat dat betreft staan we op een lijn..
Martin (17-8-2010 om 17:50)
@mike, als ik niet beter wist zou ik bijna gaan gebruiken. goed gegoogeld. wil je nu de websites over schade door gebruik cocaine opzoeken? en nee ik bagataliseer het gevaar alcohol niet!! vervolgens het aantal mensen wat naar heroine etc. overstapt? hoe die mensen naar de kloten gaan? niet zo fraai
Mike (15-8-2010 om 15:11)
Heroine Alcohol en tabak scoren hoog op de schaal van schadelijkheid voor de volksgezondheid en zijn daarmee relatief schadelijker dan veel andere soorten drugs. Dit blijkt uit een nieuwe risico-evaluatie van het RIVM, waarin 19 genotmiddelen zijn gerangschikt naar hun schadelijke karakter Dank u
Mike (15-8-2010 om 15:09)
@Martin, als je ervaringsdeskundig bent moet je het officieel rapport van het RIVM kennen, daarin staat alcohol boven aan schadelijkse drugs ( boven cocaine) Officieel ! http://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/340001001.html het pdfje is er ook te downloaden.
Mike (15-8-2010 om 14:44)
@erwin Vanwaar zoveel haat jegens mensen die er zelf voor kiezen wat ze gebruiken. Elke week moet ik in de binnenstad aanzien hoe dronken lui de boel onderkotsen, wildplassen, vechten, tegen agenten lariekoek uitslaan. bah dat gespuis moeten ze aanpakken. alcohol kost de gemeenschap 100 x meer geld
Martin (15-8-2010 om 13:17)
Ben (klein beetje) ervaringsdeskundig. vergis je niet, het is afschuwelijk snel verslavend. je moet met alcohol oppassen, maar een vergelijk met cocaine?? nee.. vette gevangenisstraf voor deze gasten, want het is tuig van de richel..
Cookie-instellingen beheren