Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Noodweer zorgt voor overlast

Toegevoegd: 14-08-2010, 20.29 uur
Wateroverlast in de Sint Jacobsstraat in Vlissingen. Wateroverlast in de Sint Jacobsstraat in Vlissingen.
Wateroverlast in de Sint Jacobsstraat in Vlissingen.
© Foto: Daniël Sinke
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het korte maar hevige noodweer van vanavond heeft op meerdere plaatsen voor overlast gezorgd. In Zoutelande sloeg de bliksem in.


Op meerdere plaatsen ontstond wateroverlast. Onder meer in de Sint Jacobsstraat en op de Weijevlietweg in Vlissingen zorgde de hevige regenval voor overlast.

In een woning aan de Melsesweg in Zoutelande sloeg rond 17.35 uur de bliksem in. Brandweerploegen uit Zoutelande en Westkapelle werden met spoed ter plekke gestuurd. Er bleek geen sprake te zijn van brand. Wel waren er enkele dakpannen beschadigd en zodoende moest een autoladder uit Middelburg ter plekke om het dak te dichten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (16-8-2010 om 00:26)
Gewoon niet meer reageren op Dakduivel. Het is toch duidelijk dat ze dit zegt om uit te lokken. Heeft ze alleen maar plezier in. Niemand kan dit serieus menen. Hulde voor de brandweer trouwens.
Rick (15-8-2010 om 19:15)
Goede reacties. bij nacht en ontij uit je mandje(bed)het ziijn geen boodschappen die je gaat doen als de pieper gaat.
Pietie (15-8-2010 om 18:26)
Waar gaat het over, dakduivel. had jij dan wel meteen gekomen. of moest je vrouwtje je dan eerst uit het cafe trekken, waar jij met je dakdekkers maatjes stond te zuipen. ga lekker zo door, dan kom je er wel.
Jeroen (15-8-2010 om 18:09)
@dakduivel wat ben jij een centenpikker zeg en waarschijnlijk zit je zonder werk egoist dat je bent diep respect voor de brandweer dat is nou hulpverlening
Dakduivel (15-8-2010 om 15:23)
Ja natuurlijk is iedereen blij als het allemaal gratis gemaakt wordt. straks repareren ze de auto's die ze bij ongevallen openknippen ook nog. de brandweer wordt betaald om branden te blussen, niet om particuliere schade te herstellen.
Ma (15-8-2010 om 15:04)
Dakduivel, je moet het bericht eens goed lezen,er staat dat ze het dak kwamen DICHTEN met de autoladder, en niet kwamen REPAREREN. Er zal best nog wel een dakdekker aan te pas komen. Niet zo snel oordelen.
Cookie-instellingen beheren