Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 194 km

Meisje vliegt tegen strandhuisje

Toegevoegd: 15-08-2010, 18.26 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - Nabij strandpaviljoen 'De 7 golven' bij Domburg is vanmiddag een Duits meisje met een vlieger tegen een strandhuisje gevlogen.


Het ongeluk deed zich rond 14.55 uur voor. Het meisje was kennelijk gegrepen door een harde windvlaag. Ze had naar been gebroken en de ambulancedienst en het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM Westkapelle werden richting het paviljoen bij de Schelpweg gestuurd om hulp te verlenen.

Het slachtoffer is met het KNRM-voertuig overgebracht naar de opgeroepen ambulance. Hierna is de gewonde overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wiebe (16-8-2010 om 23:21)
Er zijn zo veel mensen die zeuren dat een strandwacht de hele dag niets zit te doen.. Maar als er echt wat gebeurd zijn ze als eerste ter plekke om hulp te verlenen en dat vergeten heel veel mensen.. Heel veel beterschap voor dir meisje en hulde aan de strachtwachten!!
Middelburger (16-8-2010 om 09:13)
Beterschap...
Inge (16-8-2010 om 07:59)
Het was niet bij het strandpaviljoen 7 Golven, maar bij de laatste slaaphuisjes na strandpaviljoen Noordduine, richting Westkapelle. De strandwacht was als eerste ter plaatste en heeft de eerste hulp verleent en daarna het ambulancepersoneel geholpen.
Wendy (15-8-2010 om 19:10)
Heel veel Beterschap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren