Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Gewonden bij gasexplosie Noordwelle

Toegevoegd: 16-08-2010, 20.15 uur - Update: 17-08-2010, 09.48 uur
Door: Roland de Jong

NOORDWELLE - Bij een kleine gasexplosie in Noordwelle zijn vanavond drie mensen gewond geraakt. Dat meldt de politie.


Volgens de politie kwam rond 17.35 uur vanaf Strandpark De Zeeuwse Kust aan de Helleweg de melding binnen dat zich een gasexplosie voor had gedaan en dat daarbij drie personen brandverwondingen hadden opgelopen. Een ambulance en een rapid responder gingen daarop ter plekke.

Het bleek dat er een gasbusje van het kookstel in een tent verwisseld was en dit was even later ontploft. Een 49-jarige man raakte ernstig gewond aan zijn gezicht en bovenlichaam, een 18-jarige jongen liep letsel op aan zijn gezicht en arm en een meisje (leeftijd onbekend) schroeide het haar. Ze zijn allen overgebracht naar het ziekenhuis te Goes.

Het meisje hoefde niet in het ziekenhuis te blijven, de jongen is opgenomen, de man wordt naar het brandwondencentrum in Rotterdam gebracht. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Schwalmtal (D). De politie stelt een onderzoek in naar de gasbus en kookstel.

Er brak geen brand uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren