Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 65 km

Flink aantal rijplaten gestolen

Toegevoegd: 17-08-2010, 19.27 uur
Door: Roland de Jong
OUD VOSSEMEER - Afgelopen weekend zijn van een terrein aan de Zeedijk in Oud-Vossemeer een flink aantal rijplaten gestolen.


Het gaat om 38 rijplaten. De rijplaten hebben een waarde hebben van tienduizenden euro's.

De diefstal werd volgens de politie gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (19-8-2010 om 16:57)
Is er nou niemand die wat heeft gehoord of gezien ,als ik s´nachts een keer thuis komt bijv.dan weet de heel straat te vertellen hoelaat het was ECT,blijkbaar maak ik niet genoeg leven want dan is het goed dus mensen maak veel herrie want dan slaapt de mens door
C.luijk (17-8-2010 om 20:28)
Wij komen graag in contact met mensen die vanaf donderdagavond tot zaterdagnacht verdachte personen en/of vrachtwagens e.d hebben zien rijden ter hoogte van de dijkverzwaring in de van haaftenpolder te Oud-vossemeer.(Krabbekreekweg)