Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk IJzendijke

Toegevoegd: 20-08-2010, 00.05 uur - Update: 20-08-2010, 10.50 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Bij een ongeluk op de N61 bij IJzendijke is donderdagavond iemand bekneld komen te zitten.


Er kwamen rond 21.30 uur drie personenauto's met elkaar in botsing nabij het tankstation. Een 20-jarige automobiliste uit Axel reed in de richting van Schoondijke. Getuigen verklaarden dat zij plots naar de andere weghelft uitweek en daardoor in aanrijding kwam met een tegenligger, 42-jarige automobiliste uit Vlissingen. De vrouw uit Axel zat bekneld in haar auto.

Een 73-jarige automobilist uit Terneuzen, die achter de 20-jarige reed, kon een botsing net voorkomen. Hij heeft lichte schade opgelopen aan de autobumper. Volgens de politie vloog één auto na de botsing in brand, maar kon de bestuurder het voertuig tijdig verlaten.

De beknelde vrouw was wel aanspreekbaar, maar de brandweer moest ter plekke komen om het dak van haar auto te knippen. Twee personen zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over de exacte aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

De beide voertuigen liepen flinke schade op en de weg was volledig gestremd. Rijkswaterstaat stelde samen met de politie een omleiding in via IJzendijke. Rond 23.15 uur was het politie-onderzoek ter plekke gereed en kon gestart worden met de bergingswerkzaamheden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (21-8-2010 om 12:59)
Volgens mij staat er in het bericht dat de automobiliste uitweek naar links, dus waarom ligt het dan aan de weg? Hoe kun je nou toch een ongeluk op een stuk asfalt steken.
Japie (21-8-2010 om 09:48)
@ marco, helemaal mee eens, er gaan wel bakken geld naar griekenland om die corrupte bende op poten te houden, maar de nederlandse bejaarde zijn pensioen is niet belangrijk. honderden miljoenen voor verweganusstan, maar veilige wegen hier ? weg met deze internationale regering die nederland vergat.
Rick (21-8-2010 om 09:02)
Ik heb zelf 11 jaar lang dagelijks deze weg bereden zonder problemen. Heb me altijd strikt aan de snelheidsregels gehouden en goed in het verkeer vooruit gekeken ( geanticipeerd dus). Gevaarlijke inhaalmanoeuvres vermeden e.d. Heb ik dan alleen maar geluk gehad dat me niets is overkomen???
Zeeuws ,meisje (20-8-2010 om 23:14)
Ik geef weggebruiker gelijk.het ligt heel veel aan de mensen zelf. Ik ken een aantal mensen die dagelijks voor hun werk op die weg rijden. En hun auto's zijn nog heel.
Tjierka Nuus (20-8-2010 om 22:57)
Ik ben de 42 jarige vrouw die bij het ongeval gisteren betrokken was. De discussie over de N61 laat ik voor wat het is. Graag wil ik de omstanders en hulpverleners bedanken voor hun hulp en steun. Een flesje water, een warme jas, een arm op mijn schouder. DANKJEWEL!! ik maak het goed.
I..... (20-8-2010 om 21:32)
De dodenweg.... !!!!!!! en ze kunnen wel zeggen dat het aan de bestuurders liggen... Nee het is gewoon een pokkeweg!!
Cookie-instellingen beheren