Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Reanimatie op strand bij Dishoek

Toegevoegd: 20-08-2010, 02.37 uur
Door: Roland de Jong
DISHOEK - Een groot aantal hulpverleners heeft vannacht op het strand bij Dishoek tevergeefs iemands leven proberen te redden.


Rond 00.50 uur kwam vanaf het strand bij paviljoen De Zilvermeeuw de melding binnen dat er iemand niet goed was geworden. Er was sprake van een reanimatie en twee ambulances, twee politiewagens, een huisarts, een voertuig van de marechaussee en de strandjeep van de Vlissingse strandbewaking rukten met spoed uit om hulp te verlenen.

Het slachtoffer, dat voor de slaaphuisjes aan de zijde richting strandpaviljoen Kaapduin op het zand lag, is lange tijd gereanimeerd, maar dit mocht niet baten. Het opgeroepen traumateam uit Rotterdam is niet ter plekke geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (21-8-2010 om 22:47)
Hulpverleners top hoor! ook ik erger me wel aan de opmerking van verbaasd, triest idd als het maar niet bij jou is, schaam je, die mensen doen echt hun best helaas tevergeefs, dat is al erg genoeg, en dan zeggen dat ze er eigenlijk niet hadden hoeven zijn? nee ze gaan daar voor de lol staan. denk na
ARcO (20-8-2010 om 23:05)
Meneer Verbaasd, het is te hopen dat u of u geliefde zich nooit in zo,n dergelijke situatiezullen bevinden ! Dan zou u heel anders reageren. Sterkte aan de nabestaande van het slachtoffer en hulde aan de hulpverleners.
Pietenpatries (20-8-2010 om 21:58)
Verbaasd?? hoe kom je erbij ben gewoon verbijsterd over mensen hier die de hulpverlening ondersteboven schoppen.Echt dan ben je bizar. Wees dankbaar dat er zoveel mensen zich inzetten om een mens proberen te redden.Dat het mislukt is heel triest zeker voor de hulpverleners en nabestaanden.
A (20-8-2010 om 21:22)
Wat jammer dat er altijd zo heftig wordt gereageerd door een bepaald slag mensen over het doen en laten van hulpverleners, wees er toch eens blij om dat het in Nederland zo goed geregeld is. En waardeer de tomeloze inzet van deze hulpverleners nu eens!!
A3 (20-8-2010 om 20:55)
Jammer dat er altijd commentaar gegeven wordt. Totdat het in de naaste omgeving gebeurd. Het is omdat deze mensen een AED in de hun voertuigen hebben. Dit red echt levens!
Maria (20-8-2010 om 20:11)
Wij groot aantal hulpverleners! wisselen elkaar af met reanimeren(.a1 oproep), helaas is dit niet gelukt voor de patient met alle kracht die is uitgeoefend wens de familie heel veel sterkte met het verlies te verwerken sterkte en hulde voor iedereen zijn inzet,die helaas niet mocht baaten
Cookie-instellingen beheren