Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Ongeluk tractor na onwelwording

Toegevoegd: 20-08-2010, 22.40 uur
Door: Roland de Jong
SCHERPENISSE - In Scherpenisse is vanmiddag een ongeluk gebeurd nadat een tractorbestuurder onwel was geworden en de macht over zijn voertuig was verloren.


De 44-jarige tractorbestuurder uit Maurik raakte rond 13.40 uur op de Sluiswegeling in Scherpenisse onwel. De man verloor de macht over het stuur en de tractor duwde een geparkeerde auto op de kop de tuin in van een woning aan de Sluiswegeling.

De 44-jarige man is naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. De auto raakte geheel vernield. De tractor raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja ja (23-8-2010 om 09:12)
Gertiene je schrijf dat geef niet als dat je auto was geweest hat je anders gepiept
Ja-Ja (22-8-2010 om 08:09)
Aan Niels. Er zijn verschillende Dodenmanssystemmen waarbij alleen de motor afslaat op het moment dat bestuurder[ster] niet goed wordt dan zou er inpuls naar de knipperlichtinstallatie moeten gaan die deze aan zet als dat elek trische gedeelte weg valt. Zie bv BBmotor.
Gertiene (21-8-2010 om 17:47)
Ja ik was er toen ook bij. Maar het was een super raar zicht maar dat geeft niet, maar dat was het wel
Niels (21-8-2010 om 13:37)
@ja-ja. je idee klink intressant, maar hoe bedoel je met aan de knipperlichten koppelen? wil je dat eens uitleggen? want als je onwel wordt en je gaat plat zeg maar, dan kan je ook gen alarm lichten aanzetten, of richting aanwijzers.maar een dodemans knop is wel iets waar ik het over eens ben.
Ja-Ja (21-8-2010 om 08:22)
Is het niet beter op veel grote voertuigen een soort Dodenmansknop in te voeren? En deze koppelen aan knipperlichten.
Cookie-instellingen beheren