Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 223 km

Onder invloed en zonder rijbewijs

Toegevoegd: 23-08-2010, 13.37 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen is maandag om 01.30 uur een 34-jarige Vlissingse automobilist betrapt op rijden onder invloed.


Een blaastest wees uit dat de man ruim drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij was tevens niet in het bezit van een geldig rijbewijs en zijn voertuig was onverzekerd.

De Vlissinger werd bekeurd voor rijden zonder rijbewijs en rijden zonder geldige verzekering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (24-8-2010 om 00:31)
Onverzekerde voertuigen net als in andere landen direct op kosten van de eigenaar laten afvoeren. Ophalen als de verzekering/belasting betaald is. Wat als zo'n pipo je voor de sokken rijdt?
Vlinder (23-8-2010 om 22:38)
Slechts een bekeuring! Hoe krom is het toch. De man rijdt dronken, zonder rijbewijs met zijn blikken moordwapen rond en komt er zo van af. Wil iemand mij uitleggen hoe de Nederlandse wetgeving nog serieus genomen kan worden, want ik ben het spoor bijster...
Ja-Ja (23-8-2010 om 17:36)
Goed dat dat bericht er staat. Maar kan er ook eens geschreven worden wat z'n persoon verder voor straf krijgt. Een bekeurinkje betalen is toch geen straf. Wat kan hij niet aanrichten of worden de straffen alleen hoger als hij doden maakt?
Cookie-instellingen beheren