Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agent in burger betrapt winkeldief

Toegevoegd: 23-08-2010, 21.43 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In een winkel aan de Oranjestraat in Axel is maandag rond 14.00 uur een man betrapt op winkeldiefstal. Hij sloeg de agent die hem wilde aanhouden.


Een agent in burger, die in de winkel aanwezig was, zag dat de man goederen uit de winkel in zijn binnenzak stak. Toen de man, 30-jaar oud en afkomstig uit Axel de winkel wilde verlaten sprak de agent hem aan, legitimeerde zich en vertelde de man dat hij was aangehouden.

Hierop gaf de man de agent een vuistslag. Na een schermutseling is de 30-jarige aangehouden en in verzekering gesteld. Er is aangifte gedaan van diefstal van een potje creme en bus scheerschuim.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axelaar (24-8-2010 om 08:48)
Prima actie van de politieman. We mogen hopen dat de rechter deze keer de dader laat voelen dat vuistslagen totaal niet op zijn plaats zijn.....
Michael (24-8-2010 om 07:36)
Gewoon werken voor je geld jij, net als iedereen.
Lion (23-8-2010 om 22:18)
Hahaha ik wist dat er sukkels bestaan,maar dit slaat alles. als ie nou zou gaan werken,had ie een stuk meer verdiend,en stond ie niet voor lul. tis echt te triest voor woorden,en dan een agent in burger slaan je moet als straf hem laten lopen met een bord(ik heb zalf en scheerschuim gestolen)
Natas (23-8-2010 om 21:50)
Wat zielig een busje creme en scheerschuim,dief moet ze eigen schamen zeg
Cookie-instellingen beheren