Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 255 km

Zoektocht na vondst kano

Toegevoegd: 23-08-2010, 21.47 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - Voor de Noord-Westkust van Walcheren is vanavond enkele uren gezocht naar een vermeende drenkeling.


Rond 18.00 uur had een passerend zeeschip gemeld dat nabij Domburg een kano dreef. Van eventuele drenkelingen ontbrak elk spoor, maar er werd alarm geslagen en daarop voeren onder meer de KNRM van Westkapelle en de strandwacht van Dishoek uit om te zoeken.

Rond 21.00 uur was nog steeds niemand gevonden. De politie had rond 21.30 uur ook nog geen vermissing binnen gekregen. Vermoedelijk was er dus geen sprake van een drenkeling en is de kano op een andere wijze in zee beland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goed weer (24-8-2010 om 20:20)
Logisch dat deze personen niet zijn gevonden, met het slechte weer van de laatste tijd is deze kano gewoon ergens losgeschoten en op zee gaan drijven..
Edwin (24-8-2010 om 10:44)
Ook werden er de strandwachten van Domburg en Oostkapelle gealarmeerd. Deze zijn ook op het land en water gaan zoeken en ook van de reddingsbrigade Domburg)Banjaard werd assistentie verleend door een boot en auto
Strandwacht Domburg (24-8-2010 om 08:42)
Uitgevaren zijn: KNRM Westkapelle, SSW Domburg,oostkapelle, vrouwenpolder en dishoek. Ook reddingsbrigade Domburg hielp mee vanaf het Banjaardstrand. Tot 21.00 doorgegaan met zoekslagen met 4 boten en een scooter en op het land 4 auto's. Zojuist is op Domburg een rode betonnigsplaat aangespoeld!!
Cookie-instellingen beheren