Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 96 km

Weer kluis gestolen bij inbraak

Toegevoegd: 24-08-2010, 18.20 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een horecabedrijf in de Dorpsstraat in Scharendijke.


Men kwam binnen door het vernielen van een ruit. In de zaak werden de kassa en enkele gokkasten opengebroken en de inhoud werd weggenomen.

Ook werd een kluis met daarin papieren en een onbekend geldbedrag gestolen. Eerder deze week werden bij zeker twee andere inbraken ook al kluizen gestolen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (24-8-2010 om 21:56)
Al die kluizen weg ? Ja dat komt omdat de politie zich alleen maar bezig houd met controleren van verlichting kleine tuintjes oprollen .beetje rondjes rijden maar voor de grote dingen die gebeuren hebben ze geen tijd zijn te laat of ze waren niet in de buurt.