Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 394 km

Politie zoekt getuigen ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 24-08-2010, 18.22 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG -  Op het Groene Woud in Middelburg vond dinsdag rond 11.30 uur een aanrijding plaats. De politie zoekt getuigen.


Een 16-jarige bromfietser uit Middelburg verklaarde dat hij op zijn bromfiets over het fietspad, komende uit de richting van de Schroebrug reed. Nadat hij over de Schroebrug gereden was wilde hij verder rijden in de richting van Poelendaelesingel.

Bij de oversteekplaats stond op het fietspad een vrouw stil met haar fiets. Op het moment dat de jongen wilde passeren, ging de vrouw zonder te kijken opeens naar links. De bromfietser kon de vrouw niet meer ontwijken en er volgde een aanrijding.

De jongen kwam ten val. In een kort gesprek wees de vrouw de bromfietser aan als schuldige van de aanrijding. Daarna fietse zij weg in de richting van het Vlissings Jaagpad.

De politie wil graag in contact komen met de mevrouw. Zij wordt verzocht te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele getuigen worden verzocht te bellen naar dit nummer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws ,meisje (25-8-2010 om 21:24)
Er word niet meer op of om gekeken. Geen knipperlicht gebruiken of geen hand uit steken is heel normaal tegenwoordig schijnbaar. Dus ik vind dat deze dame zich gewoon moet melden.
Ellen (25-8-2010 om 17:54)
@ cynthia, helemaal mee eens, niemand lijkt nog uit zijn doppen te kijken of ook maar kennis te hebben van de meest simpele verkeersregels. sommige snappen niet eens dat rechts voorrang heeft op een gelijkwaardige kruising, sommige weten volgens mij niet eens meer wat rechts en links is.
Jedidja (25-8-2010 om 14:43)
Michael, sterkte! ik hoop ook idd dat ze zich meld. dat is wel zo eerlijk.
Michael (25-8-2010 om 12:59)
Tja, hoop dat ze haar vinden want nu kan ik zlef de schade betalen.
Cynthia (25-8-2010 om 12:56)
@Natas: Rekening houden met zulke sufferds? Kun je dan niet beter altijd binnen blijven? Zulke mensen kom ik namelijk bijna dagelijks tegen. Gewoon opzij komen zonder te kijken, op de fiets, auto, lopend.... Geen voorrang verlenen bij zebrapad of van verkeer van recht.
Pippa (25-8-2010 om 12:13)
Ik vind dat die mevr zich hoort te melden,verantwoordelijk voor een ongeval dan ben je dat gewoon verplicht ,en niet als A-sociaal te boek staan!
Cookie-instellingen beheren