Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

OM: 'Man cel in voor poging doodslag'

Toegevoegd: 26-08-2010, 19.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor een poging doodslag is voor de rechtbank in Middelburg tegen een 31-jarige man uit Bergen op Zoom een gevangenisstraf van vijftien maanden waarvan drie maanden voorwaardelijk en toezicht door de reclassering geëist.


De Bergenaar had op 16 mei in Middelburg een uitgaansgelegenheid bezocht en kwam daar beschonken vandaan. Met een andere discobezoeker ging hij in een park zitten en samen dronken ze nog wat en rookten een joint. Volgens de Bergenaar verloor hij het bewustzijn en toen hij bij kennis kwam zag hij dat zijn gezelschap zijn broek in zijn hand hield en bezig was de zakken te doorzoeken.

De man op zijn fiets en reed weg. Met ontbloot onderlijf rende de Bergenaar hem achterna en kreeg hem te pakken. Hij eiste zijn ontfutselde geld terug  en nadat ze elkaar fors hadden afgeranseld kneep hij de andere man diens keel dicht. Er kwam een eind aan toen buurtbewoners de politie inschakelden.

Uitspraak 8 september.

Zie ook:
- Gewonde bij vechtpartij in Middelburg (16-05-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Crusader (27-8-2010 om 15:43)
Belachelijk!! een ander hoort van je spullen af te blijven! Als je daar anders over denkt kun je wel eens verwachten dat een ander je iets aandoet. Eens te meer een voorbeeld van betuttelend nederland, om een slachtoffer van diefstal "poging doodslag" in de schoenen te schuiven, schande!
Cookie-instellingen beheren