Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer, vannacht mistbanken
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

OM wil cel voor opzettelijke botsing

Toegevoegd: 26-08-2010, 19.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 26-jarige Vlissinger is donderdag voor de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van 18 maanden en een rijontzegging van twee jaar geëist. Ook wil de officier van justitie dat hij 600 euro schadevergoeding betaalt.


De man wordt verdacht van twee pogingen doodslag. Hij had geld tegoed  en toen betaling uitbleef ging hij verhaal halen. Een goed gesprek ontaardde in duw- en trekwerk met zijn schuldenaar en diens moeder. Volledig door het lint stapte hij in zijn auto, reed een blokje om en reed vervolgens over de stoep in de richting van zijn opponenten.

De jongeman kon opzij springen, maar de moeder werd geraakt en kwam ten val. Tijdens de behandeling van de zaak zei de Vlissinger de zaak sterk overdreven te vinden omdat hij de mensen alleen maar bang had willen maken. Dat de vrouw was gevallen was omdat ze misschien wel zelfmoord had willen plegen, zo wilde hij de rechters doen geloven.

Uitspraak over dertien dagen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Crusader (27-8-2010 om 15:38)
18 maanden cel is nou ook weer wat overdreven!! Je weet tenslotte als je geld leent zul je terug moeten betalen. Verder zit er wel een luchtje aan, dat de vrouw een 'schwalbe' heeft gemaakt om de jongen een loer te draaien..
Natas (27-8-2010 om 07:11)
Raar verzinsel en ongeloffwaardig van de vlissinger,hij verdient zijn cel want hij gebruikte zijn auto als wapen,en reed bewust erop af, poging tot doodslag en verdient zijn 18 maanden cel,want zulke zijn gevaarlijk op straat en horen in een instelling.