Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Automobilisten onder invloed

Toegevoegd: 27-08-2010, 10.36 uur - Update: 27-08-2010, 10.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in de gemeente Borsele de rijbewijzen ingevorderd van een tweetal automobilisten. In Zeeuws-Vlaanderen werden twee automobilsten betrapt.


Op de Weldijk in Driewegen belandde vrijdag rond 00.30 uur een 40-jarige Portugese automobilist met zijn auto in de sloot. De man was, komend uit Ovezande, de Weldijk opgereden, maar was op splitsing 'vergeten' links of rechts af te slaan en belandde daardoor in de sloot. Een blaastest wees uit dat de Portugees meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

In de Zangvogelstraat in Heinkenszand werd donderdagavond een 22-jarige automobilist betrapt op rijden onder invloed van alcohol. De man, een beginnend bestuurder, had meer dan 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Op de Puijendijk in Groede liep vrijdag omstreeks 03.30 uur een 18-jarige Eindhovense automobilist tegen de lamp. Als beginnend bestuurder had hij meer dan 1,5 keer teveel gedronken.

Bij de Dubbele Poort in Hulst parkeerde een 26-jarige automobilist uit de gemeente Hulst vrijdag omstreeks 06.00 uur zijn auto op een paaltje. De automobilist had meer 3,5 keer de alcohollimiet overschreden. Zijn auto raakte zwaar beschadigd, de man zelf bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zuip schuiten (27-8-2010 om 19:36)
En maar eclame maken op TV over bier,drank.. Daar zouden ze eens mee moeten stoppen. Ik kom liever iemand met een peuk 8er het stuur tegen dan zo,n dronkenlor.
Chicka68 (27-8-2010 om 19:23)
Mooi zo, weer een paar potentiële moordenaars van de weg. Ga zo door! Flink straffen in jaren, gelijk aan het promilage te veel. Houdt dat soort maar van de weg, dan zijn wij veiliger.
Cookie-instellingen beheren