Jongen buiten bewustzijn na aanrijding in Goes

Toegevoegd: 26-03-2005, 10.53 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
GOES - Op de Vlasmarkt in Goes vond maandagmiddag een aanrijding plaats tussen een fietser en de bestuurder van een bromscooter.

Een 16-jarige fietser uit Heinkenszand fietse russen twaalf en één uur 's middags over de Vlasmarkt toen hij wilde afslaan in de richting van de Beestenmarkt. Op datzelfde moment werd hij aangereden door een scooter die vanuit de Wijngaardstraat kwam.

Door de botsing kwam de fietser ten val. Hij raakte een tijdje buiten bewustzijn. De fiets en een MP3-speler die de jongen bij zich droeg raakten door de val beschadigd. De bestuurder van de scooter reed na de botsing door en de politie is dan ook op zoek naar hem of haar.

Mensen die iets gezien hebben kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750