Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Vier winkeldieven aangehouden

Toegevoegd: 28-08-2010, 00.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In verschillende plaatsen in Zeeland zijn vanmiddag winkeldieven aangehouden nadat ze betrapt werden door winkelpersoneel.


In Goes werd uit een winkel aan het Molenplein in Goes omstreeks 16.00 uur etenswaar gestolen door een 25-jarige vrouw uit diezelfde plaats. Zij werd aangehouden door de politie.
 
In een winkel aan de Ruiterplaatweg in Kamperland werd een 68-jarige man uit Geersdijk rond 16.00 uur betrapt door de eigenaar van de winkel toen hij etenswaar onbetaald meenam. De man is aangehouden door de politie.

In een winkel aan de Overdamstraat in Hulst werd rond 16.50 etenswaar gestolen door een 64-jarige man. De man werd tegen gehouden door winkelpersoneel waarna de politie de man aanhield.
 
In Vlissingen nam een 36-jarige man uit die plaats kledingsstukken uit een winkel aan de Walstraat mee. Personeel belde de politie, die de man even verderop op de Houtkade kon aanhouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mariah (29-8-2010 om 17:49)
Jah talrijke mogelijkheden om te overleven, maar je moet het wel krijgen.voordat die mensen wat krijgen worden ze eerst helemaal gek gemaakt en gestrest,wat een leven.
Anoniem (29-8-2010 om 08:57)
@ een zeeuwse: maar dat geeft een persoon niet het recht om spullen mee te jatten. Dat maakt niet uit of je het slecht hebt om niet.
Hollandia (29-8-2010 om 08:44)
@Marokaan; Als jouw kind iets steelt, wil je dan dezelfde straf? Doe ff normaal zeg!!!!!!!!!
Ikke (28-8-2010 om 21:44)
@een zeeuwse allemaal waar wat je zegt dat is echter nog geen reden om aan andermans spullen te komen. @marokaan beetje overdreven hoorvoor winkeldiefstal
Geen merkkleding (28-8-2010 om 20:06)
Maar ze willen wel allemaal in merkkleding en dure auto's rijden. Ga eens verstandiger om met je centen. Ik ken mensen die gaan naar de voedselbank voor de simpele boodschappen en daarna ah voor de luxe die ze eigenlijk niet kunnen betalen.Pikken hoeft niet, wel anders en beter winkelen(Uitkijken)
Mariah (28-8-2010 om 17:42)
Vind ook dat je niet kunt oordelen.het is tegenwoordig echt niet normaal meer.denk dat heel erg veel mensen moeite hebben met rondkomen.lasten worden steeds meer, telaat met betalen hup zoveel erboven op, heel makkelijk denken ze. als ze etenswaren stelen omdat ze het niet kunnen betalen,hebbegelijk
Cookie-instellingen beheren