Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 90 km

Man aangehouden door arrestatieteam

Toegevoegd: 28-08-2010, 00.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een arrestatieteam heeft vrijdagavond een 28-jarige man aangehouden in een woning in Vlissingen.

De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, wordt verdacht van het neerschieten van een vader en zijn zoon na een ruzie over wildplassen. De man zat bij zijn vader in Vlissingen ondergedoken.


De ruzie vond vorige week woensdag plaats in de Oleanderstraat in Rotterdam-Zuid. De schietpartij deed zich voor nadat een 45-jarige man iemand had aangesproken die tegen een woning stond te plassen. Hij kreeg vervolgens ruzie met een groep mannen.

De 18-jarige zoon schoot zijn vader te hulp. Beiden werden neergeschoten. De zoon was er het ergst aan toe. Hij is inmiddels buiten levensgevaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (28-8-2010 om 22:40)
@ Roeland, ik weet niet hoe u denkt maar Justitie heeft toch meer nodig dan een paar getuigenverklaringen. Het wapen zou een goede bewijslast zijn. Het NFI kan dan de kogels vergelijken met het wapen en controleren op vingerafdrukken. Lijkt mij een belangrijk iets in een zaak als dit. Met een wapen staat Justitie gewoon een stuk sterker in de zaak plus het feit dat er weer een wapen minder op straat is. Kan straks weer een vrijspraak wegens gebrek aan bewijs schelen of heeft u dat liever?
Hennie (28-8-2010 om 22:06)
Sorry Maja, Vlissingen staat bekend als crimineelste plaats in Zeeland! Waarschijnlijk slaap je al een paar jaar?
Roeland (28-8-2010 om 13:04)
@Frans Kom op, is dit serieus wat u hier zegt. Of neemt u zich zelf te serieus? Geloofd u in 'no gun, no suspect'? Lachwekkend. De persoon is niet uit huis gehaald, maar klemgereden met zijn auto tussen station Vlissingen en de HZ.
Frans (28-8-2010 om 10:14)
Is het wapen ook gevonden? Dat lijkt mij toch wel belangrijk voor de waarheidsvinding.
Maja (28-8-2010 om 08:54)
Wist papa dan echt niet waarom zoonlief bij hem is ondergedoken? Deze schutter heeft grote problemen. Ik heb bewondering voor die 45jarige man en voor zijn zoon. De groep mannen waarvan de schutter deel uitmaakte? Vlissingen staat bekend als heel gastvrij.
Job (28-8-2010 om 08:39)
Valt me op dat veel van de mensen die naar Rotterdam gaan vanuit vlissingen en souburg wel erg veel rottigheid uithalen.Zit daar een hogeschool (hogeschool voor tuig en boefjes)of zo.Zo leren we een hoop van Rotterdam.Maar ja je wil als boertje uit zeeland niet achterblijven toch?
Cookie-instellingen beheren