Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Boom valt op auto in Middelburg

Toegevoegd: 30-08-2010, 01.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door de hevige wind is zondagavond aan de Noordweg in Middelburg een boom op een auto gevallen.


Het voorval deed zich rond 23.30 uur voor. De boom kon de harde wind niet weerstaan en viel langzaam om op een geparkeerde auto. De brandweer moest worden ingezet om de auto onder de boom vandaan te halen en de boom om te zagen. De auto liep lichte schade op.

Ook in Wolphaartsdijk, Goes en Sluiskil moest de brandweer in actie komen. Hier lagen op verschillende locatie bomen over de weg. Ook hier heeft de brandweer de bomen veilig verwijderd en de weg weer vrijgemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (30-8-2010 om 23:14)
Wij hebben in Goes-zuid bij de kindervakantieweek de tent(en nee niet zo een kleintje 20 bij 10 meter) zondagavond en maandagmorgen geheel opnieuw moeten vastsjorren, grote zak water op het tentdoek en de palen allemaal rechtzetten
Cookie-instellingen beheren