Bromfietser gewond bij frontale botsing op kruising

Toegevoegd: 26-03-2005, 10.52 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
DOMBURG - In Domburg is donderdagochtend een bromfietser gewond geraakt bij een ongeval.

Rond half tien reed een 19-jarige bromfietser uit de gemeente Veere over het fietspad van de Roosjesweg, komende vanuit Aagtekerke. Toen de man de kruising met de Traverse wilde oversteken om vervolgens richting Domburg te rijden werd hij geschept door een automobilist.

De automobilist, een 47-jarige man uit de gemeente Veere reed in de richting van Aagtekerke en haalde een bus in die rechtsaf de Traverse inreed. Door de bus werd het zicht belemmerd en daardoor merkten de bromfietser en de automobilist elkaar niet tijdig genoeg op.

Een frontale aanrijding was het gevolg. De bromfietser liep door de aanrijding schaafwonden op. De bromfiets werd geheel vernield, de personenauto raakte door de aanrijding beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750