Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Onder invloed van drank en drugs

Toegevoegd: 30-08-2010, 14.19 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Van een 53-jarige inwoner van Vlissingen is vannacht omstreeks 04.30 uur het rijbewijs ingevorderd.


De man reed over de President Rooseveltlaan in zijn woonplaats toen hij werd gecontroleerd door de agenten. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij vier keer teveel had gedronken. Ook gaf hij tijdens zijn verhoor aan dat hij cocaïne had gesnoven.

Het rijbewijs van de man wordt opgestuurd naar de officier van justitie. Deze beslist wat er met het rijbewijs gaat gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angelica (31-8-2010 om 13:38)
Nooit meer terug geven dat ding, want het zijn altijd de onschuldige die wat overkomen door zulke mensen!
Jan (30-8-2010 om 15:02)
Wel ik ben benieuwd wat de officier hiervan mee gaat doen,kan het haast wel raden want er lopen meer gekken voor het hek dan er achter dit geld ook voor somige mensen die bij justitie werken je leest het dagenlijks van de fouten die ze daar mogen maken en dat wordt gedoogd