Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie zaak bewusteloos meisje

Toegevoegd: 30-08-2010, 14.22 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - De politie heeft vrijdag een man opgepakt in verband met de vondst van een bewusteloos meisje eerder deze week in Renesse. Dat is nu pas bekend gemaakt.

Donderdag werd in een sloot nabij de Hogezoom een Duits meisje buiten bewustzijn aangetroffen in een sloot. Na een getuigenoproep meldden zich twee Brabantse meisjes van 17 jaar oud die het meisje 's nachts hadden gevonden en de politie hadden getipt.


Inmiddels zijn diverse getuigenverklaringen opgenomen. Naar nu bekend is gemaakt is afgelopen vrijdag al een verdachte opgepakt in de zaak. Het gaat om een 28-jarige man uit het Duitse Essen. De man zit nog vast en wordt nog verder verhoord.

Het onderzoek is nog in volle gang. Wat er precies is gebeurd, is nog steeds niet bekend gemaakt.

Zie ook:
- Verdachte situatie bewusteloos meisje (26-08-2010)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (30-8-2010 om 21:18)
So je durft wel zeg. Je zou rechter moeten worden. Dan kunnen de onderzoekskosten maximaal gereduceerd worden. (het oordeel waarmee je een ander oordeeld, zal je zelf geoordeeld worden)
Manon (30-8-2010 om 20:31)
Verschrikkelijk dit.!!! wat zou dr idd mee gebeuren met die maffe duitser???? opsluiten........
Johan (30-8-2010 om 15:35)
@VdVonck: je bent wel erg snel met je conclusie, in Nederland is het (gelukkig) nog altijd zo dat je onschuldig bent totdat het tegendeel is bewezen. Dat de politie iemand heeft opgepakt zegt nog niet zo veel, gezien de kwaliteiten van politie/justitie.
VdVonck (30-8-2010 om 14:41)
De vuile smeerlap! Je kunt natuurlijk bijna raden wat er hier gebeurd is! 28 jarige vent sleept een bewusteloos meisje van 17 naar een stil plekje.. Maarja! Wat zal justitie hier nou mee doen!? Boete of een taakstraf! Lijkt me tijd dat we die luitjes een inreisverbod opleggen.
Cookie-instellingen beheren