Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatieteams vallen loods binnen

Toegevoegd: 31-08-2010, 00.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Arrestatie-eenheden hebben vanavond een inval gedaan in een loods op industrieterrein Arnestein in Middelburg.

Leden van de teams, gekleed in kogelwerende vesten, vielen vanavond een pand aan de Waldammeweg binnen. Hierbij werden zeker acht onopvallende politiewagens ingezet, waarvan er eerder enkele met licht- en geluidssignalen via de A58 Zeeland binnen waren gereden.

In het pand werd voor zover bekend niemand aangetroffen, maar wel bevond zich in de loods een grote witte zeecontainer van MSC. Deze is rond middernacht onder zware politiebegeleiding met een vrachtwagen van een Middelburgse transportfirma weggebracht.

Diverse politiesurveillancewagens zetten het industrieterrein hermetisch af zodat geen enkel voertuig meer ongezien Arnestein kon verlaten. Alle bestuurders die het gebied uit wilden werden gecontroleerd. Of men hierbij bijzonderheden op het spoor is gekomen is niet bekend. Rond 00.30 uur werd de omgeving weer vrijgegeven.

De politie was vannacht niet bereikbaar voor commentaar.

Zie ook:
- 31/08/2010: Arrestaties na inval Middelburg

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lien Gerard (31-8-2010 om 09:53)
Heel erg vreemd dat de politie kogelvrije vesten aan heeft en geen helm op het hoofd een beetje onbegrijpelijk!!!!!
Wim (31-8-2010 om 07:42)
Mooie actie!