Weerbericht:
Bewolkt met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Korfbalvereniging gedupeerd door brand

Toegevoegd: 01-09-2010, 03.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een felle brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag het clubgebouw van korfbalvereniging Seolto uit Vlissingen grotendeels verwoest.
 
De brand werd rond 01.20 uur ontdekt. Vanwege de hevige rookontwikkeling schaalde de brandweer op naar een middelbrand. Er werden bluswagens uit Koudekerke en Vlissingen ingezet om de brand te blussen. Een hoogwerker was uit voorzorg ook ter plaatse maar is niet ingezet bij de bestrijding van de brand.


Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio was de brand snel onder controle. Om 1.40 uur kon het sein brand meester al gegeven worden. Het pand staat nog overeind maar heeft vanbinnen brandschade opgelopen. Er was geen sprake van slachtoffers. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (6-9-2010 om 10:50)
Ik weet waarschijnlijk wie dit gedaan heeft ik noem geen namen maar er zit tegenwoordig een groepje jongeren en ik denk dat die er iets mee te maken hebben maar dat weet ik niet zeker
Cookie-instellingen beheren