Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dodelijk ongeluk met vrachtauto

Toegevoegd: 01-09-2010, 13.42 uur - Update: 01-09-2010, 16.34 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Bij een ongeluk op de Baarlandsezandweg in 's-Gravenpolder is een 56-jarige fietsster om het leven gekomen.


Het slachtoffer, afkomstig uit de gemeente Borsele, kwam rond 12.05 uur nabij een bedrijventerrein in botsing met een vrachtwagen met aanhanger. De vrachtwagen werd bestuurd door een 23-jarige man uit Lelystad. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke, maar het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn/haar verwondingen.

Volgens de politie reed de fietser over het naast de weg gelegen fietspad en reed de bestuurder in de richting van Hoedekenskerke. De politie is ter plekke een technisch onderzoek gestart om na te gaan wat er precies is gebeurd. De bestuurder van de vrachtwagen is vrijwillig meegegaan naar het politiebureau zodat hij kan worden gehoord.

De politie sloot de Baarlandsezandweg af tussen de kruisingen met de Lange Mairedijk en de Oude Hoondertsedijk. Het verkeer werd omgeleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (6-9-2010 om 17:44)
@ Eric.: Ik beschuldig Top niet van dit ongeval maar, deze situatie zou overzichtelijker gemaakt kunnen worden door snoeien van de bossen wat trouwens de dag erna al gebeurd was. Ik heb dit 6 jaar terug ook aangegeven maar toen werd er enkel een extra boom bij geplant.
Joy (6-9-2010 om 11:22)
Heel veel sterkte nabestaande. Er zijn al vele ongelukken op het zelfde stuk gebeurd hopelijk kan de gemeente maatregelen gaan nemen
Inwoner van Kwadendamme (1-9-2010 om 23:09)
Ik kende de vrouw van het dorp.. niet heel goed maar tg heel erg.. heel veel sterkte voor de nabestaande..
Heijboer (1-9-2010 om 22:04)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden, maar ook voor de chauffeur. Hij deed dit niet met opzet.
Ramon (1-9-2010 om 21:36)
Allereerst sterkte aan de nabestaande en de bestuurder ben er zelf vorig jaar ook aan gereden op mijn brommer door een vrachtwagen in de ZELFDE SITUATIE! maar ben er gelukkig met een paar schaafwonden en blauwe plekken van af gekomen maar ik heb ook een paar vrienden die daar ook zijn aangereden
Kees (1-9-2010 om 20:01)
Ik wens mijn collega alle sterkte toe bij het zware verlies van zijn vrouw en ook de jonge chauffer die dit zeker ook niet heeft gewild en het ook zijn leven lang mee zal dragen als een zware last. Beiden veel sterkte toegewenst