Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Vrouw overleden na ongeluk Hulst

Toegevoegd: 01-09-2010, 16.56 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De vrouw die eind augustus in Hulst ernstig gewond raakte bij een ongeluk in Hulst is overleden. Dat heeft de politie bevestigd.


De 55-jarige vrouw uit Hulst fietste op dinsdag 24 augustus rond 16.30 uur over de Tolweg en wilde de Absdaalseweg oversteken in de richting van de Stellestraat. Op dat moment kwam vanuit de richting van Hulst een 37-jarige man uit de gemeente Goes in een bestelauto aanrijden. De fietser klapte via de voorruit van de auto op het wegdek.

Omstanders verleenden hulp totdat twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse kwamen. De vrouw werd met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. Ze had ernstig hoofdletsel opgelopen. De politie kan bevestigen dat de vrouw gisteren is overleden.

Zie ook:
- Fietsster zwaargewond bij ongeluk (24-08-2010)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (2-9-2010 om 18:20)
Go wat heeft dit met hard rijden te maken, trouwens er staat negens iets over snelheid, dus niet te snel roepen en als je ongelukkig terecht komt op je hoofd kan dit erg hersenletsel zijn ook val je gewoon van je fiets
Linda (2-9-2010 om 12:18)
Veel sterkte voor alle familie en vrienden, over het hard rijden wil ik even mededelen dat deze chaufeur maar de maximum snelheid reed want mijn man reed er vlak achter en had de vrouw ook niet gezien.
Ikke (2-9-2010 om 07:58)
@ Go : pas op met wat je zegt, die meneer had helemaal niet te hard gereden, die mevrouw stak ineens over. Hoe erg het ook is, dit gun je niemand. Maar ga niemand zonder reden beschuldigen van te hard rijden, tis al erg genoeg.
Frans (2-9-2010 om 07:11)
@GO wat een onzinnige reactie, zelfs met 30 km per uur kan er sprake zijn van dodelijk letsel. Sterkte voor de nabestaanden.
Jos (2-9-2010 om 01:21)
Een reactie op GO: jij gaat er maar meteen vanuit dat er te hard gereden is en schuift maar weer de schuld in de schoenen van de automobilist. Was je er zelf bij dan?
Patrick (2-9-2010 om 00:22)
Ow neee .. ik reed die dag nog voorbij die ongeluk oo wat erig. sterkte aan nabestaande
Cookie-instellingen beheren