Gewonden bij zwaar ongeval met beknelling Kerkwerve

Toegevoegd: 28-03-2005, 15.28 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
KERKWERVE - De hulpdiensten zijn rond drie uur uitgerukt naar een zwaar ongeval in Kerkwerve.

Op de kruising Florisweg met de Duivendijkseweg deed zich door nog onbekende oorzaak een ongeval voor tussen twee personenauto's. De ambulancedienst gaf aan dat er een onbekend aantal personen bekneld zat en zodoende werd ook de brandweer gealarmeerd.

De brandweer van Brouwershaven ging ter plaatse met een tankautospuit en ook de Officier Van Dienst Brandweer, de 48-95 ging ter plaatse. Daarnaast ging ook nog het hulpverleningsvoertuig 4872 uit Bruinisse ter plaatse.

De Zeeuwse ambulancedienst ging met drie ambulances ter plaatse: de 73-02, de 73-08 en de 73-09. Later volgde ook nog de Officier Van Dienst Geneeskundig, de 73-97. Vanuit het inzetgebied van de ambulancedienst Rijnmond kwam ook assistentie van een vierde ambulance: de Rijnmond 55. Deze grootse medische inzet was nodig aangezien er meerdere gewonden waren.

Bij het ongeval zou volgens de eerste berichten ook een personenauto met daarin een gezin zijn betrokken. Drie personen van dat gezin moesten ter controle naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. Eén van de gewonden zou overigens een kind van vijf jaar oud betreffen.

Een vierde gewonde zou zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750