Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

'Trucker veroorzaakte ongeluk'

Toegevoegd: 01-09-2010, 17.01 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Het ernstige ongeluk bij Hoek waarbij gisteren vijf personen gewond raakte, werd veroorzaakt doordat een 38-jarige trucker inreed op zijn voorganger. Dat heeft de politie bekend gemaakt na onderzoek.


Een 38-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Hulst reed op zijn voorganger in waardoor een domino-effect ontstond. Hierna raakten ook twee personenauto's betrokken bij het ongeluk.

In één van de auto's zat een 42-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis. Zij heeft bekneld gezeten en is met letsel aan benen en heup naar het ziekenhuis vervoerd. Haar zoon die ook in de auto zat is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Een 22-jarige automobilist uit Terneuzen zat in de andere auto en is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een inzittende, een 53-jarige man uit Terneuzen, is eveneens met nekletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een 48-jarige inzittende is met de traumahelikopter naar het UZ in Gent vervoerd. Deze vrouw heeft ook bekneld gezeten in het voertuig.

De bestuurders van de beide vrachtwagens die bij het ongeval waren betrokken liepen geen verwondingen op.

Zie ook:
- Ongeluk bij Westerscheldetunnel (31-08-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (2-9-2010 om 20:26)
Altijd kritiek op beroepschauffeurs, van mensen die er geen verstand van hebben. Wees blij dat er nog chauffeurs zijn ,zonder transport staat alles stil. En n beroepschauffeur weet heus wel wat hi met zoveel ton wel of niet kan.We zijn allemaal mensen en maken dus ook fouten.
Cdb (2-9-2010 om 20:17)
Fijne reacties, gelukkig zijn er geen doden. beetje jammer dat direct de chauffeur weer op zn kloten krijg, kan wel een inzinking of iets anders gehad hebben
RdJ (2-9-2010 om 20:07)
Ongeluk zit in een klein hoekje! Vandaag bijna een auto binnengereden. Vol op de remmen om op een doorgetrokken streep over te steken naar een tankstation (VERBODEN!) en dan zonder rem of knipperlichten die werken. Nee dat zijn helden!! die je met 45 ton moet zien te ontwijken als je 80 rijdt.......
Chauffeur (2-9-2010 om 17:12)
Hoi jan en hans jullie zitten ook veel op de weg zeker? uit jullie reactie te zien wel! praat aub met verstand en als je er niks van weet mond houden dan!! Strekte aan iedereen betrokkene
Angelica (2-9-2010 om 13:33)
Ben het hier niet mee eens, ze zijn niet allemaal hetzelfde natuurlijk! en ik ben ook geen lief hebber van vrachtwagens want ben er zelf ook paar keer bijna door van de weg gedrukt. maar er zijn er ook bij die het niet met opzet doen dus ga geen conclusies trekken!
Marco (2-9-2010 om 13:12)
Totdat er concrete berichten komen met de reden waarom de chauffeur de aandacht verloor zijn dergelijke stompzinnige kreten als "zat vast te bellen" of "meteen rijbewijs afpakken" totaal zinloos. Sterkte voor de gewonden. Hopelijk komen zowel zij als de schuldig bevonden chauffeur er snel bovenop.
Cookie-instellingen beheren