Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Motorrijder rijdt 76km te hard op Oesterdam

Toegevoegd: 01-09-2010, 23.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Op de Oesterdam bij Rilland moest een 56-jarige motorrijder uit de gemeente Reimerswaal woensdag rond 18.00 uur zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed.
 
De man reed met een gemiddelde snelheid van 176 km/h daar waar een maximumsnelheid van 100 km/h is toegestaan.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joepie (7-9-2010 om 13:25)
@D. Tja, daar zit één van de grootste risico's in, het door de medeweggebruikers niet (kunnen) inschatten van een snelheidsverschil. Je houdt rekening met ongeveer de toegestane snelheid. N.B.: ik ben ook motorrijder, dus ervaringsdeskundige. Maar: het mág gewoon niet, zo hard rijden. (Wél leuk!)
Motormuis (7-9-2010 om 13:18)
@goessenaar lekker zijn rijbewijs afpakken en zorgen dat we er weer een werkloze erbij hebben in nederland. ik zeg rijbewijs terug geven een boete geven en weer lekker verder laten rijden
D. (3-9-2010 om 18:22)
@ Rien & Remco V. Als een automobilist zo een motorrijder doodt rijdt omdat hij deze te laat ziet, of omdat hij niet inschat dat een motorrijder op dat moment 180 rijdt, dan ligt de fout, mijns inziens, nog altijd bij de motorrijder.
Rien (3-9-2010 om 08:41)
Inderdaad remco, je rijdt meestal je zelf niet dood op zo'n ding maar je wordt doodgereden door een automobilist. trouwens nu heb ik naast mijn 2 motoren ook een spartamet, mag jij raden wat het gevaarlijkste is (een hint, hij gaat maar 25 kilometer per uur).
Remco V. (3-9-2010 om 06:12)
76 km/pu is behoorlijk te hard feit is wel dat je daar snel op kan zitten op een motor. Automobilisten zijn ook niet heilig en vaak door slecht rijden en niet kijken de veroorzaker dat motorrijders zich dood rijden. Dus aan alle farizeeërs in deze post jullie houden je wel altijd aan de snelheid ;P
Joepie (2-9-2010 om 13:33)
Foei! Dat is wel erg hard. Ik dacht dat die snelheden waren voorbehouden aan circuit-rijders en een enkele jeugdige scheurneus. Zo zie je, een vos verliest wel z'n haren maar niet z'n streken. Hoewel, die Oesterdam is wel een heel mooie bocht om lekker snel te nemen. Maar je kunt het overdrijven.
Cookie-instellingen beheren