Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Auto gestolen na woninginbraak

Toegevoegd: 03-09-2010, 00.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Tussen woensdag 23.45 uur en donderdag 06.15 uur is ingebroken in een woning aan de Ter Ankerweg in Tholen.
 
Uit de woning werden autosleutels weggenomen waarna de auto van de bewoners, die voor de woning stond, is gestolen. Het betreft een grijze Audi met kenteken 03-KPG-8.


Er is ook zijn ook persoonlijke documenten, bankpassen en sportartikelen weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (4-9-2010 om 12:25)
@ Jan, een buks naast je bed, klinkt misschien wel veilig, maar als jij niet op tijd wakker wordt, kunnen ze die buks wel eens voor jou gebruiken! Tegenwoordig moet je bijna een betonnen bunker hebben voor je spullen, met een groot hangslot.
Ikke (3-9-2010 om 19:30)
Jan: misschien lagen ze wel bij het bed? Bij familie van mij zaten ze in de broekzak op een stoel naast het bed. Ze werden wakker met een nare smaak in mond. Er waren spullen weggehaald en de auto. Enne...niet iedereen heeft een hond. Er zijn ook mensen allergisch. En een nep hond zal niet helpen.
Chantal (3-9-2010 om 09:13)
@ Jan, rare opmerking, er moet gewoon niemand in je huis komen kan je alles in je huis savonds wel mee naar je bed nemen, of gewoon voor de deur gaan liggen, ze zouden beter met hun kletsen van andermans spullen afblijven.
Jan (3-9-2010 om 06:20)
Wie laat er nu zijn sleutels op de pak,die moet je bij je bed leggen.bij mij gaat dat prima tevens ligt de buks met een pluimpje er wel naast,mocht de hond hun niet eerder pakken
Cookie-instellingen beheren