Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten rukken uit voor 'auto te water' bij Kapelle

Toegevoegd: 28-03-2005, 15.34 uur
Door: Roland de Jong [HVZeeland.nl]
KAPELLE - Om tien voor half twaalf kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale de melding binnen dat er een auto te water was geraakt op de Noordweg in het Zuid-Bevelandse Kapelle.


De melder van het ongeval was doorgereden en kon daardoor niet precies vertellen wat er aan de hand was. De centralisten van de alarmcentrale alarmeerden daarom voor de zekerheid de ambulance 7302, de tankautospuit 4742 uit Kapelle en het waterongevallenvoertuig 4784 uit Goes.

Traumahelikopter
Ook checkten de centralisten de inzetbaarheid van de traumahelikopters uit Brugge en Rotterdam. Beide mobiele medische teams waren overigens niet inzetbaar vanwege de dikke mist. Gelukkig bleek hun inzet ook niet nodig: toen de politie ter plaatse kwam bleek dat er niemand gewond was.

Het ambulancepersoneel heeft de bestuurster van de auto voor de zekerheid onderzocht, maar uit dat onderzoek bleek dat zij geen verwondingen had. De brandweer kwam overigens voor de zekerheid door onder prioriteit twee. Ook de Officier Van Dienst Brandweer nam even een kijkje.

De auto lag overigens niet echt in het water, de auto was blijven steken op een stukje grond vóór het water. De auto is door een bergingsbedrijf weer op de kant getrokken en afgevoerd. Wat de precieze oorzaak is van het ongeval, is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren