Eenzijdig ongeval op Zanddijk Kruiningen

Toegevoegd: 29-03-2005, 12.45 uur

Door: Roland de Jong & Gerard Maas [HVZeeland.nl]
KRUININGEN - Vanmiddag vond rond kwart over vijf een eenzijdig ongeval plaats op de Zandijk te Kruiningen. Het ongeval gebeurde in de richting van Yerseke.

Even voor de spoorwegovergang verloor een bestuurder van een personenauto, een 18-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal, de macht over het stuur doordat hij aan de rechterkant van de weg in berm terecht kwam. Waarschijnlijk door een verkeerde stuurcorrectie reed de auto aan de andere kant van de dijk af.

Na eerst op een het wegdek van onderaan de dijk gelegen afrit te zijn terecht gekomen belande de wagen op zijn kant in een lager gelegen sloot. De drie inzittenden kwamen als door een wonder met de schrik vrij.

De auto werd geheel vernield en moest worden weggetakeld door een bergingsbedrijf.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750