Weerbericht:
Brede opklaringen, lokaal mist. Overdag zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer oproep zaak meisje Renesse

Toegevoegd: 04-09-2010, 13.38 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - De politie doet opnieuw een getuigenoproep na de vondst van het bewusteloze meisje op 26 augustus in Renesse.


Op de bewuste donderdag werd in een sloot nabij de Hogezoom een Duits meisje buiten bewustzijn aangetroffen in een sloot nabij camping Wijde Blick. Na een getuigenoproep meldden zich twee Brabantse meisjes van 17 jaar oud die het meisje 's nachts hadden gevonden en de politie hadden getipt.

Inmiddels zijn diverse getuigenverklaringen opgenomen. Op de vrijdag na de vondst van het meisje werd al een verdachte opgepakt in de zaak. Het gaat om een 28-jarige man uit het Duitse Essen.

De politie is nu op zoek naar andere specifieke personen. De politie zoekt vijf personen die op donderdag 26 augustus rond 03.15 uur aanwezig waren bij het BP-tankstation in Hoogezoom, Renesse. Deze 5 personen en eventueel andere getuigen worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Renesse of te bellen naar 0900-8844.

Het onderzoek is nog in volle gang. Wat er precies is gebeurd, is nog steeds niet bekend gemaakt.

Zie ook:
- Arrestatie in zaak bewusteloos meisje (30-08-2010)
- Verdachte situatie bewusteloos meisje (26-08-2010)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren