Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man botst tegen boom

Toegevoegd: 05-09-2010, 17.18 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Zaterdagavond rond 23.45 uur belandde een personenauto tegen een boom op het Clara's Pad in Heinkenszand.


Toen agenten van de Zeeuwse politie ter plekke kwamen verklaarde de 24-jarige bestuurder van de auto (afkomstig uit de gemeente Reimerswaal) dat hij was gehinderd door een tegenligger. Hij had daartoe een stuurcorrectie moeten maken en was daarom tegen een boom aan gereden.

Toen de man tegen de agenten praatte, roken zij dat hij alcohol had gedronken. Zij hebben een blaastest gedaan bij de man. Hieruit bleek dat hij meer dan drie keer teveel had gedronken.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (8-9-2010 om 12:20)
Het is fijn om te weten dat de verzekering in geval van dronkenschap geen schade uitkeert. Dat is misschien een beter leermiddel dan enige uren taakstraf.
Boris (5-9-2010 om 18:04)
Gelukkig was het maar een boom (alhoewel deze nu ook weer beschadigd is door iemand met een bezopen kop)
Cookie-instellingen beheren