Man en hondje gewond bij frontale botsing met boom

Toegevoegd: 29-03-2005, 12.47 uur

Door: Politie Zeeland

WOLPHAARTSDIJK - Op de Kaaidijk in Wolphaartsdijk is maandagavond rond 21.00 uur een 41-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland frontaal op een boom gebotst.

De man verklaarde dat zijn jonge hondje vanaf de rechtervoorstoel op zijn schoot sprong en hij hierdoor de controle over zijn auto verloor en tegen de boom tot stilstand kwam. Zowel de bestuurder als het hondje raakten bij de aanrijding gewond.

De 41-jarige man werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Het hondje werd met de dierenambulance voor onderzoek overgebracht naar een dierenarts.

De auto is total loss.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750