Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 289 km

Wielrenner ten val door hond

Toegevoegd: 05-09-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
ZUIDDORPE - Op de Oudepolderseweg in Zuiddorpe is zondagmorgen omstreeks 11.00 uur een wielrenner gewond geraakt bij een valpartij.


De 71-jarige man uit het Belgische Wachtebeke fietste over voornoemde weg toen er ineens een grote hond uit een tuin van een woning daar kwam lopen. De man kon de hond niet meer ontwijken en een aanrijding was het gevolg. De man raakte hierbij gewond aan zijn onderrug, schouder en hoofd. Hij droeg wel een fietshelm.

De fietser is onderzocht door ambulancemedewerkers en is naar het ziekenhuis overgebracht. De verzekering gaat de zaak afhandelen. De hond raakte niet gewond door het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (11-9-2010 om 09:15)
De reactie van"Hondenliefhebbers"is oer dom. Honden moeten op eigen erf blijven. Honden moeten op straat aangelijnt zijn. Hondenontlasting moet door eigenaar hond opgeruimt worden. Maar of "Hondenliefhebbers" zich daar iets van aantrekken? P.s Ik ben geen hondenhater.Wel van Aso "baasjes".
Terneuzenaar (6-9-2010 om 10:59)
Naar voorval,gelukkig hebben de man en de hond geen ernstige verwondingen opgelopen. Helaas zulke dingen gebeuren wel eens,zelfs Bokito is ooit eens uit zijn 'tuin' gegelipt....
Hodenkwijl is vies (6-9-2010 om 06:44)
Mensen zijn nogal laks met hun honden, een ander heeft niets met een anders hond te maken. als het nou een auto was ipv fiets? slordig vd hondeeigenaar.
John (6-9-2010 om 06:22)
Ja de hond had niet niet van het terrein af mogen komen maar je kan je ook eens afvragen hoe veilig het nou eenmaal is om met een racefiets dusdanige snelheden te fietsen dat je niet meer kan stoppen of kan uitwijken voor een hond. Het had ook een kind kunnen zijn of iets anders.
Ollie (6-9-2010 om 00:47)
Tjah als wielrenner moet je wel vooruit blijven kijken en niet naar wat er onder je wiel gebeurt, want dan kun je zo'n hond of voor hetzelfde geval een klein kind niet meer ontwijken. Vooruitkijken voorkomt veel ongemak!
Beetje vreemd (5-9-2010 om 21:45)
Waarom mocht die hond daar niet lopen en die fietser daar wel fietsen? Die hond betaalt wel belasting, die fietser geen ene cent! Een betere kop: "Hond aangereden door wielrenner". Nadat ze al mensen van de fiets trappen, hele wegen voor zich opeisen, beginnen ze nu ook al honden aan te rijden :)
Cookie-instellingen beheren