Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Wegpiraat is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 05-09-2010, 19.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Zaterdagavond rond 20.30 uur is het rijbewijs ingevorderd van een 43-jarige Vlissinger.


Onder het oog van een oplettende politieman reed de Vlissinger met hoge snelheid over een voorsorteervak voor zijn tegenliggers op de kruising President Rooseveltlaan/Koudekerkseweg. Hij deed dit om twee personenauto's te passeren.

Toen hij naast die auto's reed maakte hij een wheelie (reed op zijn achterwiel) en gaf vol gas in de richting van de Burg. Van Woelderenlaan. De politieman is de motorrijder achterna gegaan en de twee bereikten zelfs snelheden van meer dan 120 km/u.

De Vlissinger is staande gehouden, heeft zijn rijbewijs moeten inleveren en hem is proces-verbaal aangezegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ducatirijder (6-9-2010 om 23:59)
Nu rijdt ik zelf al 20 jaar motor , hou wel van gek doen. Alleen doe ik dat niet in de bebouwde kom maar op een circuit. Deze acties zijn slecht voor het imago van de motorrijder . Mijn idee is dan ook om niet iedere motorijder dan maar meteen als tuig te benamen.
Motorrijdster (6-9-2010 om 22:37)
Roadkill, jij bent niet wijs. De meeste motorrijders kopen een motor omdat het zo heerlijk om te berijden is. Je ziet veel meer en je voelt de buitenlucht. Dat er ook motorrijders zijn die als een onverlaat rijden, dat heb je met auto's ook. In het verkeer KAN je last hebben van alle weggebruikers.
@nke (6-9-2010 om 21:03)
@motoruis, Ben het helemaal met je eens !!!!!
Geen motorgek (6-9-2010 om 15:52)
@voetganger, ze zijn echt niet allemaal hetzelfde! Nee ben ook geen motorfreak, maar dit gaat me te ver. Ik ken zelf een hoop motor rijders, ook in mijn vriendenclub. Maar meestal zit er maar 1 zo een zot tussen hoor. Goed dat deze gepakt is.
Roadkill (6-9-2010 om 14:41)
Altijd het zelfde met motorrijders, ze moeten gewoon zichzelf als malloten gedragen maar dat vinden ze gewoon normaal. daar hebben ze toch een motor voor ? om lekker door te scheuren en sneller in het verkeer te zijn ? anders koop je een auto, het is simpel.
Piepatries (6-9-2010 om 13:44)
Ben zelf geen motorrijder,maar idd over het algemeen gebeuren er echt niet veel rare dingen met deze verkeersdeelnemers. Het ergste vind ik die gastjes in die gepimpte autotjes, hebben hun eigen regeltjes om andere verkeersdeelnemers de stuipen op het lijf te jagen.Die moeten ze pakken!!!
Cookie-instellingen beheren