Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Slingerend door drugsgebruik

Toegevoegd: 05-09-2010, 21.19 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Vanmiddag omstreeks 16.00 uur zagen getuigen een personenauto slingerend over de 's-Gravenpolderseweg in Goes rijden. De bestuurder bleek onder invloed van drugs.


De getuigen gaven aan dat de bestuurder zich erg gevaarlijk gedroeg. Agenten van de Zeeuwse politie hebben de bestuurder opgespoord, op aanwijzing van getuigen, en kwamen er achter dat de man in zijn auto reed, terwijl hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had.

De 42-jarige man uit Goes bleek in zijn auto te rijden onder invloed van drugs. Hij verklaarde dat hij GHB had gebruikt. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (6-9-2010 om 14:55)
Inderdaad het zijn niet alleen jongeren.!!! Maar dat er VEEL ZWAARDER gestraft moet worden is wel duidelijk.!!! Er rijden er genoeg rond waar het rijbewijs al van afgepakt is. voor drank of drugs , zonder rijbewijs en verzekering Dan is hier een proces verbaal een lachertje. Gelijk de bak in voor jaren . Al hoewel de Bak in Nederland ook een Vakantie Oord is met alle Luxe. Op water en brood , in een kille betonnen Cel is veel Beter. Dan kijken ze voortaan misschien wel een keer uit. Dat tuig !
Boddybiulder (6-9-2010 om 09:02)
Zulke gestoorde idioten devenitief rijbewijs afpakken de agenten moeten voor de bestuurders ogen het rijbewijs kapot knippen en levens lang rijontzegging krijgen perfecte straf dus
Arie (5-9-2010 om 23:52)
Ik heb vandaag wel meer mensen slingerend zien rijden, maar ook wisselend hard en zacht, dat was bij Neeltje Jans, t is daar zo mooi he, maar normaal gereden wordt er niet, zouden die 65 plussers ook asn de GHB zitten?
Terneuzenaar (5-9-2010 om 22:23)
Onbegrijpelijk, het wordt steeds gekker. Gelukkig houden ze eens iemand aan die geen jeugd is. Mijn oog valt vaak genoeg op "volwassen bestuurders" die totaal niet weten waar ze mee bezig zijn, maar o wee als het een jongere was, stond deze reactielijst vast al met 5 pagina's vol.
Cookie-instellingen beheren