Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Brandweer Terneuzen stand-by i.v.m. heli-landing

Toegevoegd: 29-03-2005, 12.49 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
TERNEUZEN - De Terneuzense brandweer heeft maandagmiddag stand-by gestaan bij een landing van de traumahelikopter uit Brugge (Belgie).


Rond tien over half drie wrden de tankautospuit 5630 en het schuimblusvoertuig 5661 gevraagd stand-by te staan bij ziekenhuis de Honte in Terneuzen om aldaar de traumahelikopter op te wachten en te begeleiden bij een veilige landing.

De helikopter was even daarvoor ingzet in verband met een reanimatie. De patient werd vanaf de locatie waar de reanimatie plaatsvond met spoed per ambulance overgebracht naar het Terneuzense ziekenhuis. Het personeel van de helikopter heeft aldaar geassisteerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren